Trykk “Enter” for å komme videre

Betingelser & retningslinjer for profilering

Matsone.no gir eiere av restauranter muligheten til å markedsføre og vise frem sine bedrifter.

Profilering:

Eiere av restauranter og andre spisesteder kan liste opp sine bedrifter hos Matsone.no. Spisestedene blir vist frem til mange potensielle kunder som leter etter ny favoritt spisested.

Noe av profileringen

  • Logo
  • Bilder
  • Kontaktdetaljer
  • Veibeskrivelse
  • Sosiale medier & nettadresse lenker
  • Videoannonse
  • Meny
  • Bannerannonsering

Pakker

Det er Multi annonsepakke som er tilgjengelig. 

Events

Alle restauranter som har oppføring hos oss får legge til events helt gratis.

Ekstra profilering:

Ekstra profilering i 14 dager på hoved-og kategorisiden kan kjøpes via skjema. Oppføringen kommer til å ligge øverst i sin respektive kategori og på hovedside.

App:

Vi markedsfører spisestedene via vår egen app. 

Detaljer:

Det er viktig å oppgi mest mulig informasjon når man registrer spisested, sånn at kunden kan kontakte bedriften enklere. Og itillegg er det bra for synligheten. Vi forbeholder oss retten til å legge til oppføringsdetaljer for å gjøre kontaktinformasjonen mest mulig komplett.

Spisested:

Vi forbeholder oss retten til å fjerne de spisestedene som til enhver tid ikke følger portalens regler for oppføring. Alle medlems restauranter har plikt til å overse at deres oppføring ikke strider med Matsones retningslinjer for profilering.

Betaling:

Medlemsbedrifter har mulighet til å betale via PayPal eller forskuddsbetaling via nettbank. Etter bestilling er mottatt blir firmaprofilen synlig med engang. De som velger å betale gjennom nettbank er selv ansvarlig for å følge med at betalingen er korrekt registrert, for å holde bedriftssiden synlig.

Forskuddsbetaling: Beløpet sendes direkte til vår konto: 1210 74 38805

Ansvar:

Opplysninger

Vi tilstreber å gi våre kunder og brukere så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive/trykkfeil kan forekomme. Matsone.no reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske problemer.

Endring i vilkårene

Matsone.no forbeholder seg retten til å endre nåværende vilkår og betingelser. Det skal gis beskjed god tid før eventuell endring skjer.

Personvern:

Kopiering er forbudt uten tillatelse. Logoer, produktbilder og merkevarenavn tilhører sine respektive eiere

Matsone.no vil aldri selge firmaopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller aldri slik informasjon med tredjepart.

© 2017 - 2020 MATSONE.NO
Bestill catering